Update Breberen 1930-1945

Op de bladzijde “Breberen 1930-1945″ kunt u een aantal verhalen lezen over de periode voor en tijdens de 2e Wereld Oorlog; verhalen die ik verzameld heb met hulp van inwoners van de grensstreek en de Historie Verein Waldfeucht. Op dit moment is alleen de Nederlandse versie op de site te vinden. De vertaling in het Engels is nog niet helemaal af; deze volgt zo spoedig mogelijk.

Update Missions crew # 30 Gaik

De laatste updates kunt u terugvinden in het gedeelte over Louis Prangl en crew # 30 Gaik.

In het gedeelte “Crew # 30 Gaik” staat nieuwe informatie over de vliegtuigen die de crew gevlogen heeft tijdens hun vluchten. (“Aircrafts”).

Binnen hetzelfde deel kunt u alle informatie over de missies vinden zover die bij mij bekend is (“Missions”); deze informatie komt uit het archief van de 390th Bombardment Group, aangevuld met informatie elders gevonden. Verder staan er foto’s over deze missie bij en het verhaal over deze missie uit het dagboek van Louis Prangl.

Het verhaal over Breberen uit het deel van John/Jack Hemstreet is bijna af en zal binnen 2 weken ook te vinden zijn op de site.

Laatste nieuws: familie van piloot Leonard J Gaik heeft na zeer lange tijd weer contact kunnen maken met zijn dochter Gloria; dit dankzij een berichtje op deze website. Ik wens jullie een fantastische reunie en blijf met elkaar in contact. Veel geluk!