John Hemstreet’s sister passed away

nl

Afgelopen zondag 25 november 2012 is de zus van John/Jack Hemstreet overleden. Mary Janet Kent (weduwe van Robert Spencer Kent) was 96 jaar; ze overleed in het Bridgeport Hospital. Tot slechts enkele dagen voor haar overlijden heeft ze thuis in Southport, CT kunnen wonen.

Mary kent was erg actief als vrijwilligster in de gemeenschap; ze was een gepensioneerde verpleegkundige.

Haar achtergebleven familie bestaat o.a. uit haar 2 zoons Robert Kent uit Winsted, CT, en Jack kent uit Ashburn, VA; 5 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen; verder nicht Susie Hemstreet uit Vestal, NY.

us

Last Sunday November 25, 2012 John/Jack Hemstreet’s sister Mary Jane Kent passed away.¬†¬†Mary Janet Kent (wife of the late Robert Spencer Kent) was 96 year; she passed away at the Bridgeport Hospital. She was able to live at her home address in Southport, Connecticut, till a few days before her death.

Mary kent was a retired registred Nurse and was very active as a volunteer in the community.

Survivors include two sons, Robert Kent of Winsted, CT and Jack Kent of Ashburn, VA; five grandchildren; six great-grandchildren; a niece, Susie Hemstreet of Vestal, NY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>